Wat is een lerarenkit?

Bij Plantyn vinden wij dat leerkrachten nooit genoeg verwend kunnen worden!
Dus zoeken wij steeds naar middelen om het leven van leerkrachten te vergemakkelijken. Zo is ook de lerarenkit ontstaan. Wanneer je een activatiecode ingeeft op www.scoodle.be, krijg je toegang tot al het materiaal dat bij jouw methode hoort.

Elke lerarenkit bestaat uit:

 • Bordboeken
  De digitale versie van je boek verrijkt met filmpjes, audiofragmenten, documenten, oplossingen ...
 • Extra lesmateriaal
  Toetsen, kopieerbladen, handleidingen, jaarplannen ...
 • Interactieve oefeningen met resultatenanalyse (secundair onderwijs)
  Wanneer je leerlingen oefeningen maken op Scoodle, kan je hun resultaten bekijken.

 • Lesfiches met gekoppelde doelen (basisonderwijs)

De boekenverantwoordelijke van je school bestelt de lerarenkit via klantendienst@plantyn.com.  Hij of zij ontvangt een activatiecode waarmee 20 leerkrachten toegang krijgen tot het materiaal op Scoodle. Eenzelfde activatiecode kan dus m.a.w. in 20 verschillende Scoodle-accounts geactiveerd worden. De licentie voor een lerarenkit kost €50 euro per jaar.

Het abonnement wordt automatisch verlengt en het factuur wordt opgestuurd naar de persoon die de bestelling deed. Wenst u de lerarenkit stop te zetten? Stuur dan een e-mail naar helpdesk@plantyn.com.

Waarom zou je een lerarenkit willen aanschaffen?

 • Steeds up-to-date
  Je hoeft je nooit meer af te vragen of je de laatste versie bij de hand hebt. De laatste actualisaties, wijzigingen of aanvulingen plaatsen wij voor jou online.
 • Praktisch en efficiënt
  Geen gesleur met ringmappen en zware boekentassen. Nooit nog iets vergeten thuis of op school. Een logincode en enkele klikken op de computer brengen je bij het leerkrachtenmateriaal dat jij nodig hebt. Altijd en overal raadpleegbaar: thuis, op school of op je smartphone.
 • Méér, voor minder geld!
  De lerarenkit is niet alleen toegankelijk voor jou maar ook voor al je collega’s van de vakwerkgroep op school. Leuk idee, niet? 
Wat is een lerarenkit?
Heeft dit antwoord u geholpen?